MENIU CAUTĂ

I-a intrat în cap o ţepuşă de 30 cm!

Distribuie

Line Nersnaes, o norvegiancă de 50 de ani, supravieţuitoare a atacului din centrul oraşului Oslo, a fost fotografiată la scurt timp după deflagraţie, alergând cu o ţepuşă de 30 cm în cap. În disperarea de a scăpa dintr-o clădire afectată puternic de explozie şi fiind în stare de şoc, se pare că aceasta nici nu şi-a dat seama că e rănită, singura ei preocupare fiind dorinţa de a ajunge cât mai repede într-un loc sigur.
”Aveam o durere puternică de cap, însă nu ştiam de ce”, a declarat femeia. Line se afla la etajul 11 al clădirii Ministerului Justiţiei din Oslo, când norvegianul Anders Behring Breivik a lansat primul atac.
”Am auzit o explozie puternică şi suflul acesteia a invadat camera. Bucăţi din fereastră au zburat spre mine şi m-au lovit, dar habar n-aveam că mi s-a înfipt în cap o bucată de lemn”, a declarat femeia.

Fiica româncei din Norvegia, declarată oficial moartă

În atacurile de pe 22 iulie din Norvegia a fost dată dispărută şi adolescenta de origine română Karin Elena Holst. Deşi rudele sperau ca fata să fie găsită în viaţă, presa norvegiană a anunţat, ieri, că Elena a fost declarată oficial moartă.

Citește mai multe despre Atacurile din Norvegia și Atentat pe Libertatea.

Comentarii