Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > "I-am dat fiecare câte o mână, fără să încercăm s-o rupem"

„I-am dat fiecare câte o mână, fără să încercăm s-o rupem”

„Mă bucur că soluţia dată este cea justă, îmi pare bine că instanţa a luat în considerare toate probele administrate şi voi menţine justeţea hotărârii, atât în aplicare, cât şi în menţinere. Toate hotărârile pe care le voi lua legat de Irina vor avea ca unic ţel o tulburare cât mai mic posibilă a echilibrului fetiţei. Încă nu am vorbit cu ea, trebuie să-mi construiesc în cap un discurs ca pentru vârsta ei, dar cred că pentru ea este un basm frumos ce se întâmplă acum”, a spus Irinel Columbeanu, la scurt timp după ce a aflat că Irina va rămâne cu el.
Mai mult, afaceristul a povestit pentru Happy Hour că s-a întâlnit întâmplător cu Monica la ieşirea din grădiniţă, de unde a luat-o pe fetiţa sa.
„Nu ştiam că şi Monica va veni acolo, eu am mers acolo să duc şi o adeverinţă pentru că Irina a fost bolnavă săptămâna trecută. Am dat învăţătoarei adeverinţa, Irina când m-a văzut mi-a sărit în braţe. Am sunat-o pe bunica Irinei şi i-am spus c-o aduc eu pe Irina la apartamentul din Calea Victoriei, iar ea mi-a spus să ‘n-o rupem în două’, pentru că şi Monica era în drum s-o ia pe Irina. Am ieşit de acolo, ne-am întâlnit în curte, am luat-o fiecare de câte o mână, fără să încercăm s-o rupem, dar lucrurile au decurs foarte elegant. Ne-am dus împreună la apartament, apoi eu am plecat”, a mai povestit Irinel Columbeanu.

 
 
Close
Close
Închide