'Iata cum jefuiesc copiii romanilor!'Cazurile romanilor ce socheaza autoritatile ita-liene continua. Cotidianul Corriere della Sera a prezentat, ieri, poze in care copii de etnie rroma din Romania pradau cu foarte multa usurinta oamenii ce treceau prin centrul orasului Milano.


'Iata cum jefuiesc copiii romanilor!'Astfel, in fotografii este surprins un om ce traverseaza o piata publica citind un ziar, in timp ce o fetita de numai zece ani se apropie si mergand pe langa el baga cu atentie mana in buzunarul barbatului, ii fura portofelul cu foarte multa vigilenta si precizie.


'Iata cum jefuiesc copiii romanilor!'Un alt caz e al unui baietel care prin aceeasi metoda reuseste sa fure portofelul din geanta unei femei. Jurnalistii italieni noteaza uimiti ca in numai o ora copiii au avut peste 20 de tentative de furt. Dupa ce reusesc sa-i jefuiasca, copiii hoti se amuza teribil si iau totul ca pe un joc.

'Iata cum jefuiesc copiii romanilor!'In continuare, fetita praduieste valiza unui trecator, iar baiatul fura chiar si de la un barbat care merge pe bicicleta. Insa se pare ca de data aceasta baiatul are probleme, deoarece barbatul sesizeaza ca a fost jefuit si fuge dupa hot.


Au varste intre 9 si 12 ani


'Iata cum jefuiesc copiii romanilor!'‘Corriere della Sera’ noteaza ca acest grup de 10 copii rromi, cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani, traiesc in taberele de nomazi de la periferia orasului si practica aceasta ‘meserie’ de cum se ivesc zorii pana la apusul soarelui. Dupa ce fura portofele, le verifica pentru a lua cardurile si banii, apoi le arunca la gunoi. Ei isi desfasoara activitatea in piata Duca D?TAosta si statiile de autobuz de la aeroporturile Linate si Malpensa din Milano.


„In Romania se fura din buzunare!” 


'Iata cum jefuiesc copiii romanilor!'Un ghid turistic de notorietate mondiala, Le Routard, descrie in 228 de pagini principalele caracteristici ale Romaniei si Bulgariei. Ghidul, tradus in peste sase limbi, incepe descrierea Romaniei printr-o avertizare dura: ‘Atentie, turisti, in Romania se fura din buzunare!’. Mai mult, se aminteste despre  taximetristii-pirat care nu folosesc aparate de taxat, despre cainii vagabonzi, despre necesitatea bacsisului care aduce necazuri daca lipseste. De asemenea, se istoriseste modul in care turistii stau in vami cu orele si cum vamesii sunt corupti, primind ‘atentii de la romanii care se intorc din strainatate’. Autorii ghidului sustin ca, in cazul in care  are loc un furt sau un accident, turistii vor pierde mult timp la politie si vor fi nevoiti sa faca ‘mici cadouri’ pentru a rezolva mai repede problema.

Cine spune Cornel Dinu că a avut COVID-19. Ar fi o premieră mondială: „A venit medicul, i-a făcut două injecții, acu e bine”
PARTENERI - GSP.RO
Cine spune Cornel Dinu că a avut COVID-19. Ar fi o premieră mondială: „A venit medicul, i-a făcut două injecții, acu e bine”
Ce se întâmplă în familia patronului Hexi Pharma. Văduva lui Dan Condrea n-a avut pic de milă față de fiica și fosta soție
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce se întâmplă în familia patronului Hexi Pharma. Văduva lui Dan Condrea n-a avut pic de milă față de fiica și fosta soție
Horoscop 12 august 2020. Fecioarele redesenează strategii, se ocupă de planuri
HOROSCOP
Horoscop 12 august 2020. Fecioarele redesenează strategii, se ocupă de planuri
RECOMANDĂRI