Mergi direct la conținut »
VIDEO | ”Iisus” invită românii să iasă la vot. PSD cere anchetă penală pentru clipul electoral
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO | ”Iisus” invită românii să iasă la vot. PSD cere anchetă penală pentru clipul electoral

VIDEO | ”Iisus” invită românii să iasă la vot. PSD cere anchetă penală pentru clipul electoral

Clipul „Iisus Hristos mesaj pentru români - Ieșiti la vot pe 26 mai!” a devenit viral după ce un bărbat care interpretează ironic personajul Iisus le cere românilor să iasă la vot pe 26 mai. Partidul Social Democrat a cerut deschiderea unei anchete penale în acest caz.

„Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie puternică și mai puțină corupție, nu vă rugați la Mine pentru asta, Eu nu vă pot salva. Doar voi vă puteți salva țara. Ieșiți la vot pe 26 mai”, spune ”Iisus” încheind cu mesajul anti-PSD, devenit celebru anul trecut, #m..ePSD.


PSD a anunțat că dorește declanșarea unei anchete penale în cazul clipului. „Partidul Social Democrat își exprimă indignarea față de campania murdară a Opoziției care folosește imaginea Sfântului Mântuitor Iisus Hristos în clipuri electorale, cu scopul de a ataca sau de a compromite PSD. Autorii acestei campanii mizerabile sfidează și batjocoresc credința creștină împărtășită de cea mai mare parte a cetățenilor români”.

”PSD solicită autorităților în drept să declanșeze imediat o anchetă pentru a-i identifica pe cei care au folosit numele și sloganul PSD în această campanie murdară. Dincolo de folosirea ilegală a identității PSD, considerăm că această campanie josnică și ticăloasă reprezintă o ofensă gravă împotriva credinței poporului român și se circumscrie infracțiunilor contra libertății religioase, prevăzute în Codul Penal”, a transmis partidul într-un comunicat de presă citat de Digi24.


Citește și: ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 | Barometrul Academiei Române: Peste 39 la sută dintre români vor merge „sigur” la vot

 
 
Close
Close
Închide