De Daria Maria Diaconu,

Acesta afirmă că premierul nu s-a întâlnit cu el, în calitate de președinte al PSD SUA.

„Am aflat recent că doamnă premier Viorică Dăncilă urmează să efectueze o vizită în Statele Unite ale Americii și am fost foarte bucuros că vom avea ocazia să discutăm toate aceste aspecte importante pentru românii de aici, la care se adaugă două priorități foarte importante pentru țara noastră. O agendă clară pentru începerea negocierilor aderării României la OCDE și includerea României în Visa Waiver Program.

Nu am fost invitat să o însoțesc pe doamna premier nici în calitate de consiler onorific care cunoaște bine relația România-SUA, și nici să o întâlnesc în calitate de președinte PSD SUA. Înțeleg că doamna premier preferă consilieri externi și prin urmare mă aflu în situația în care nu îmi pot exercită eficient niciuna dintre aceste funcții, în care am fost investit cu încrederea colegilor mei de partid.

Astăzi am informat-o pe doamna premier Viorica Dăncilă asupra deciziei mele de a demisiona. Vă mulțumesc dragi prieteni pentru toată susținerea voastră de până acum, eu sunt și voi rămâne la fel de implicat în cât multe proiecte care contribuie la dezvoltarea Romaniei”, a scris Ilan Laufer pe contul său de Facebook.

În data de 17 decembrie 2018, Ilan Laufer a fost numit în funcția de consilier onorific în Guvernul Dăncilă, funcție neremunerată.

Premierul României efectuează o vizită în SUA în perioada 22-29 septembrie.

Citeşte şi:

Au legat termopanele cu lanțuri și au plecat! S-au speriat după ce presa a scris despre „tunul” de 13 milioane de euro dat la Primăria Sector 5 pentru blocuri

Asemănarea înfiorătoare dintre fetița ucisă din Gura Șuții și copila din Olanda pe care criminalul o numește „Mica mea prințesă”!

Localnicii din Gura Șuții o descriu ca pe un copil-model pe fetița ucisă la ei în sat. „Mihaela le zicea tuturor «Săru’mâna»”

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri