Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase și iubita lui au stabilit data nunții. „Este extrem de importantă cununia religioasă”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ilie Năstase și iubita lui au stabilit data nunții. „Este extrem de importantă cununia religioasă”

Ilie Năstase și iubita lui au stabilit data nunții. „Este extrem de importantă cununia religioasă”

Ilie Năstase și Ioana Simion trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mai mult timp, iar cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să facă pasul cel mare. Iubita fostului tenismen a confirmat că vor face nunta în vara acestui an.

„Da, este adevărat, ne vom căsători într-o zi cu însemnătate pentru noi, când împlinim un an de relaţie. Pe 8 august 2018 ne-am întâlnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom căsători. Ambele cununii vor avea loc în aceeaşi zi: mai mult decât actele, pentru mine este extrem de importantă cununia religioasă”, a declarat Ioana Simion, pentru Click!

Ilie Năstase (72 de ani) a divortat pe 26 septembrie, de Brigitte Sfăt, cu care se căsătorise în urmă cu 5 ani. „Am divorțat, cam așa! Sunt liber! N-avem ce să împărțit, nu e niciun partaj”, a declarat  „Nasty”, care se afla în compania noii sale cuceriri, Ioana, imediat după divorț. „Nu știu dacă o să mă însor iar, de-abia m-am împrietenit cu ea. Și Ioana a mai fost căsătorită”, a mai spus atunci  fostul mare jucător de tenis pentru Libertatea.

Citește și:

Selecționerul Cosmin Contra, în conflict cu fanii! Replici acide pe Instagram: „Bou și agramat” vs „Boule, să îți iei ochelari”

 

Close
Închide
  Close