MENIU CAUTĂ
11 Feb. 2019 16:45

VIDEO / Imagini cu Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, înainte de “Ferma”. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

Distribuie

Brigitte Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase, și actualul ei iubit, Florin Pastramă, s-au lăsat filmați într-o ipostază cum nu au mai fost văzuți. Mai mult, cei doi au făcut mărturisiri ce au stârnit amuzamentul internauților.

Brigitte și Florin Pastramă au realizat împreună cu artistul Jorge un pamflet chiar înainte de începerea competiției.

În cadrul interviului, aceștia au făcut planuri de viitor, de la ce ar trebui să facă Florin să o cucerească pe Brigitte, până la dacă se vor muta împreuna, daca vor face doar cununia civilă sau și nunta, cu atât mai mult cu câte Jorge s-a oferit să-i cânte și la nuntă, și unde vor petrece luna de miere.

Discuția este una destul de haioasă, s-a ajuns chiar și la… organizarea ceremoniei. Mai mult, cei doi au adus în discuție și posibilitatea de a deveni părinți.

Deznodământul îl aflați urmărind filmarea de pe canalul de Youtube al lui Jorge, în urma căreia micile secrete ies la iveală! Aflați totul despre nași și luna de miere! Dubai sau Maldive? Decizia e greu de luat!

În ediția de săptămâna aceasta  a show-ului Ferma, de la Pro TV, Brigitte Sfăt ajunge să fie pipăită pe fund de colegii săi de emisiune. Aflată în dormitor împreună cu câțiva dintre colegii săi de la fermă, Brigitte Sfăt este surprinsă admirându-se în oglindă. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați, Brigitte Sfăt atrage atenția cu posteriorul său bombat și ferm.


Citește și… BAFTA 2019. „The Favourite” și „Roma”, marile câștigătoare. Care e filmul cu 7 nominalizări și niciun trofeu


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii