Mergi direct la conținut »
VIDEO / Imagini cu premierul Viorica Dăncilă, în Israel. Ce i-a cerut Benjamin Netanyahu
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO / Imagini cu premierul Viorica Dăncilă, în Israel. Ce i-a cerut Benjamin Netanyahu

VIDEO / Imagini cu premierul Viorica Dăncilă, în Israel. Ce i-a cerut Benjamin Netanyahu

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, vineri, o vizită de lucru în Israel, neanunţată pe programul oficial, unde s-a întâlnit cu omologul Benjamin Netanyahu. Pe canalul oficial al Guvernului israelian au apărut imagini din cadrul vizitei. În imagini, Bnejamin Netanyahu îi cere şefei Executivului să mute Ambasada României la Ierusalim. Intenţia Guvernului României de a lua această decizie s-a blocat, după ce preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat împotriva acestei decizii. În plus, premierul Viorica Dăncilă s-a ales, anul trecut, cu o plângere penală, din partea Opoziţiei, în urma acestui demers.

De Valentina Postelnicu,

În imagini, premierul Viorica Dăncilă este primită de Benjamin Netanyahu.

„Mă bucur să vă văd”, îi spune premierul israelian.

Viorica Dăncilă îi răspunde: „Mă bucur şi eu să vă văd. Vă mulţumesc foarte mult”.

Benjamin Netanyahu continuă: „Este o ocazie minunată să vă reîntâlnesc. Relaţiile dintre România şi Israel sunt fantastice şi poate vor fi şi mai puternice, după această vizită. Sper că veţi acţiona pentru a opri reacţiile negative la adresa Israelului din Uniunea Europeană. Şi, de asemenea, să mutaţi ambasada şi alte ambasade, în Ierusalim. Vă aşteptăm în Ierusalim”.

 

Guvernul României a anunţat, vineri, că premierul Viorica Dăncilă se află într-o vizită de lucru în Israel.

Vizita nu a fost anunţată anterior, nici măcar în deschiderea şedinţei de Guvern de joi. Iar agenda de lucru de vineri nu arăta nicio acţiune a premierului. Potrivit Executivului, Dăncilă a avut o întrevedere cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu.

Citeşte şi: Mirela Vaida a fost pusă pe liber de Antena 1! Gravidă în 7 luni, vedeta a fost anunțată că nu îi mai este înnoit contractul

Close
Închide
  Close