Mergi direct la conținut »
FOTO | Imagini de la repetițiile pentru parada de Ziua Națională. Ce pot vedea românii Galerie foto
21imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Imagini de la repetițiile pentru parada de Ziua Națională. Ce pot vedea românii

FOTO | Imagini de la repetițiile pentru parada de Ziua Națională. Ce pot vedea românii

Parada de 1 Decembrie se apropie, iar soldații și restul angajaților ai MApN și MAI fac repetiții pentru a se asigura că totul decurge fără niciun fel de problemă.

Printre militarii care vor păși pe bulevardul Kiseleff din București cu ocazia Zilei Naționale se numără și lunetiști, dar și soldați care au participat la misiuni în teatre de operațiuni din străinătate. De asemenea, vor mărșălui și angajați ai poliției, ai SRI și ai Jandarmeriei.

De asemenea, vor fi prezenți și soldați costumați în uniformele României din Primul Război Mondial, care pot fi văzuți defilând alături de colegii echipați modern.

Fotograful ziarului Libertatea a mai surprins la repetițiile de 1 Decembrie și echipamentele militare ale Armatei Române, printre care și mai multe lansatoare de rachete și mașinării de război.

În galeria foto de mai sus puteți vedea cum s-au desfășurat repetițiile pentru parada de Ziua Națională a României.


CITEȘTE ȘI: Cum încearcă șefii din sindicat să-și păstreze afacerile din subteran. Îi sperie pe angajații Metrorex cu dosare penale


FOTO: Dumitru Angelescu / Libertatea

Close
Închide
  Close