Mergi direct la conținut »
VIDEO | Imagini îngrozitoare surprinse într-un spital din Venezuela. Pacienții, acoperiți de muște
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Imagini îngrozitoare surprinse într-un spital din Venezuela. Pacienții, acoperiți de muște

VIDEO | Imagini îngrozitoare surprinse într-un spital din Venezuela. Pacienții, acoperiți de muște

O filmare făcută în interiorul unui spital din Caracas a stârnit furia internauților. Imaginile arată condițiile inumane la care sunt supuși în pacienții, în contextul în care Venezuela este afectată de o criză economică puternică.

Clipul video a fost făcut în interiorul secției de terapie intensivă a Spitalului Universitar din Caracas. Pacienții au fost surprinși cum zaceau, acoperiți de muște, pe paturi mobile și în scaune cu rotile, scrie Daily Mail.

Spitalul este afectat des de întreruperi de curent, iar medicamentele și substanțele de dezinfecție lipsesc. Totodată, personalul medical spune că întâmpină și o lipsă de alimente.

Venezuela este afectată în ultimii ani o criză politică și o criză economică fără precedent. Președintele Venezuelei a solicitat ajutorul Papei Francisc pentru soluționarea problemelor, după ce liderul opoziției de la Caracas, Juan Guaido, s-a autoproclamat președinte.


CITEȘTE ȘI: COPIII SISTEMULUI/ Confesiunea Sarei. Singurătatea adolescentei pe care statul o consideră destul de mare ca să-și poată purta singură de grijă


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Close
Închide
  Close