Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Imagini șocante dintr-o clădire a Ministerului de Interne. Ar trebui evacuată de urgență, dar raportul e ținut la sertar!

Imagini șocante dintr-o clădire a Ministerului de Interne. Ar trebui evacuată de urgență, dar raportul e ținut la sertar!

Surse din poliție au dezvăluit, pentru Libertatea, situația deplorabilă în care se află o clădire din București a Ministerului Afacerilor Interne.

De Justin Gafiuc,

Este vorba despre un bloc situat pe strada Eforie 3-5 din Capitală, unde funcționează la parter Inspectoratul General pentru Imigranți, la etajul al doilea Serviciul de combatere a crimei Organizate, iar la etajele 3, 4 și 5 diverse alte servicii ale Poliției Capitalei, printre care Omoruri.

Clădirea situată pe strada Eforie 3-5 din Capitală

Potrivit surselor noastre, în urmă cu aproximativ o lună, o comisie a Direcției Logistice din MAI care trebuia să actualizeze planul de funcționare a clădirii, a efectuat o inspecție ale cărei rezultate au fost dezastruase.

Fotografiile aflate în posesia ziarului sunt de la subsolul clădirii, dar sursele spun că nici la celelalte etaje condițiile nu sunt cu mult diferite.

În urma evaluării, a fost stabilit că respectiva clădire trebuie evacuată de urgență, dar deocamdată nu a fost luată nici o măsură. Surse din MAI spun că raportul e ținut la sertar și în viitorul apropiat nu e preconizată nicio măsură concretă.

Libertatea s-a adresat Ministerului Afacerilor Interne și a cerut informații în legătură cu situația clădirii din strada Eforie, însă până la publicarea articolului nu a primit niciun răspuns.

Close
Închide
  Close