Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > IMAGINI ȘOCANTE | S-a drogat și apoi s-a aruncat pe geam

IMAGINI ȘOCANTE | S-a drogat și apoi s-a aruncat pe geam

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, aflat sub influența stupefiantelor, s-a aruncat, azi-dimineață de la geamul locuinței sale, aflate la etajul unu al unui imobil din Iași.

De Cătălin Boacnă,

Scene de groază, la prima oră a dimineții în cartierul Păcurari, din municipiul Iași. Un individ a spart un geam al apartamenului său și s-a aruncat în gol. Văzându-l inert pe caldarâm, martorii incidentului au sunat imediat la 112, iar la fața locului a ajuns în cel mai scurt timp o ambulanță SMURD. Medicii i-au acordat primul ajutor și l-au transportat de urgență la spital.

Potrivit medicilor, victima s-a ales cu traumatism cranio-cerebral, fracturi la nivelul membrelor inferioare, contuzie toraco-abdominală și multiple plăgi tăiate la nivelul membrelor.

Se pare că este vorba de un consumator cronic de droguri, care locuiește cu părinții în apartamentul de unde s-a aruncat. La momentul respectiv acesta era singur acasă și consumase stupefiante.

Starea lui este acum stabilă, urmând ca după externare să fie transferat la Institutul de psihiatrie Socola pentru tratament de specialitate.

Close
Închide
  Close