MENIU CAUTĂ

Imobiliare.ro: 3 camere în Titan, cu 800 euro/mp!

Distribuie

Te afli în căutarea unui apartament cu trei camere, însă bugetul pe care îl ai la dispoziție este mai mic de 60.000 de euro? Pe Imobiliare.ro poți găsi oferte croite după buzunarul tău!

Situat în cartierul Titan, în apropiere de stația de metrou 1 Decembrie 1918, apartamentul din imagine are trei camere și poate fi achiziționat în schimbul a 53.500 de euro. Locuința se află amplasată la etajul al zecelea al unui bloc construit în anul 1978, ce urmează a fi termoizolat. Raportând suma solicitată de vânzător la suprafața utilă disponibilă, respectiv 67 de metri pătrați, reiese că prețul unității locative este de circa 800 de euro pe metru pătrat util – fapt semnificativ, în condițiile în care, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, valoarea medie de listare pentru apartamentele vechi din Capitală se situa, la finele lunii ianuarie 2017, la 1.130 de euro pe metru pătrat.

Un alt avantaj al proprietății este reprezentat de faptul că se găsește într-o bună stare de funcționare, după ce a fost complet renovată. Stilul de amenajare ales de actualul proprietar este unul rustic și poate fi păstrat de viitorii locatari – dat fiind că apartamentul este disponibil spre achiziție și în varianta complet mobilat, fără ca aceasta să afecteze prețul.

Vezi oferta în detaliu!

La capitolul compartimentare, de menționat este că cele două dormitoare sunt situate de o parte și de alta a zonei de zi a casei, formată din living și bucătăria deschisă. Baia mare, inclusă acum în spațiul dormitorului matrimonial, poate fi ușor convertită la forma inițială, instalațiile sanitare păstrându-și locul original. Situată lângă dormitorul secund, baia mică dispune de cabină de duș. Apartamentul are două balcoane, unul cu acces din living, iar celălalt dintr-unul dintre dormitoare.

Click pentru alte anunțuri de vânzare!

Comentarii