Mergi direct la conținut »
Imobiliare.ro: Top 3 cele mai ieftine garsoniere din București!

Te gândești să treci, în sfârșit, de la chirie la o casă a ta? Bugetul pe care îl ai la dispoziție, chiar și prin credit, se situează însă sub suma de 20.000 de euro? O veste bună: cu o asemenea sumă îți permite să cumperi o garsonieră, inclusiv în cel mai mare oraș al țării!

 Cele mai accesibile unități locative monocamerale din București sunt de tip confort trei, cu suprafețe utile ce variază în jurul a 15 metri pătrați. Imobiliare.ro îți prezintă, în cele de mai jos, un clasament al celor mai ieftine trei garsoniere disponibile spre vânzare în momentul de față pe piața liberă (fără a lua în calcul ofertele de executare silită):

 

Vrei să cumperi un apartament? Aici găsești ofertele zilei!

Un prim exemplu este dat de o unitate locativă de 16,4 metri pătrați, amplasată la parterul unui bloc cu patru etaje (construcție 1980) din cartierul Pantelimon, în apropiere de hipermarketul Cora. Prețul cerut de vânzător este de 14.500 de euro. Locuința este renovată, dispune de îmbunătățiri și se vinde mobilată și semiutilată.

 

Click pentru mai multe informații și imagini!

Tot în zona Pantelimon, o altă garsonieră confort trei, situată însă la parterul unui bloc cu patru etaje finalizat în anul 1974, poate fi achiziționată la un preț de 16.000 de euro. Proprietatea dispune de îmbunătățiri (precum parchet, gresie, faianță etc.), însă ar necesita ceva lucrări de renovare.

 

Aici poți vizualiza anunțul în detaliu!

În zona Baicului, în apropiere de gara Obor, o garsonieră de 14 metri pătrați, amplasată într-un bloc din anul 1980, la etajul trei din patru, este listată pe Imobiliare.ro la un preț de 16.500 de euro. Locuința este renovată și, de asemenea, parțial mobilată.

 

Vezi fotografii și date de contact!

Close
Închide
  Close