MENIU CAUTĂ

Imobiliare.ro: TOPUL celor mai mici chirii din Militari!

Distribuie

Te numeri printre sutele de studenți care au început deja să-și caute chirie? Pentru a economisi cât mai mult timp în lunile ce urmează, orientează-te spre zonele apropiate de facultate – sau având mijloace cât mai facile de acces către punctele tale zilnice de interes!

Pentru a veni în întâmpinarea cererii crescute pe piața închirierilor de apartamente din marile orașe, Imobiliare.ro a lansat, încă din luna august, o nouă ediție a Târgului de Chirii. Pentru că timpul petrecut în trafic este o resursă importantă, cartierul Militari este unul dintre preferatele studenților, date fiind apropierea sa de mai multe facultăți, dar și accesul la metrou și alte mijloace de transport în comun.

Iată, așadar, o listă a celor mai accesibile chirii din acest cartier:

Aici găsești clasamentul în întregime!

Cea mai ieftină garsonieră disponibilă momentan spre închiriere este listată la o valoare de 190 de euro pe lună, în zona Lujerului-Veteranilor; imobilul are 28 de metri pătrați utili și este mobilat și utilat.

Click pentru detalii și fotografii!

Pe segmentul apartamentelor cu două camere, prețurile în Militari pornesc de la 230 de euro pe lună. Cu atât poate fi închiriată o locuință din zona Gorjului, situată la etajul patru din patru, mobilată și utilată.

Vezi oferta în detaliu!

Cel mai mic preț cerut pentru un apartament cu trei camere este de 250 de euro pe lună, pentru o locuință amplasată vizavi de stația de metrou Păcii. Proprietatea este nemobilată și are 70 de metri pătrați utili.

Click pentru a vizualiza anunțul!

Comentarii