MENIU CAUTĂ

Imobiliare.ro: TOPUL celor mai mici chirii din Titan!

Distribuie

Ai vrea să locuiești într-o zonă liniștită, cu multe spații verzi și, de ce nu, chiar în apropiere de un parc? Tocmai datorită acestor beneficii, unul dintre cele mai populare cartiere bucureștene este Titan – acesta este căutat atât de către familii, cât și de către tineri și studenți.

 

Pe lângă avantajele de mai sus, un important punct forte al acestei zone a Capitalei este linia de transport subteran ce o deservește, prin intermediul a mai multe stații de metrou. Acest fapt face din cartierul Titan o alegere potrivită nu doar pentru familii, ci și pentru studenți, dat fiind accesul facil către centru (și, implicit, spre zona Universitate).

 

Încă nu ți-ai găsit cazare? Vizitează Târgul de Chirii!

 

Imobiliare.ro îți prezintă un top al celor mai accesibile oferte de închiriere din această zonă:

 

Cea mai ieftină garsonieră din acest areal al Bucureștiului este scoasă la închiriere în schimbul a 800 de lei (circa 174 de euro) pe lună. În suprafață de 24 de metri pătrați utili, imobilul se găsește, mai exact, în apropiere de stația de metrou 1 Decembrie 1918.

În aceeași zonă, un apartament cu două camere, de 56 de metri pătrați utili, are un preț cerut de 1.100 de lei (circa 240 de euro) pe lună. Situată la etajul trei (din zece), locuința se închiriază mobilată și utilată.

 

Tot în zona 1 Decembrie 1918, o locuință cu trei camere este listată pe Imobiliare.ro la un preț de 300 de euro pe lună. Proprietatea are o suprafață utilă de 70 de metri pătrați utili și este complet mobilată și utilată.

 

Aici găsești clasamentul integral!

 

 

 

Comentarii