Mergi direct la conținut »
IMPACT NIMICITOR! Un șofer a murit după ce a intrat într-un TIR
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

IMPACT NIMICITOR! Un șofer a murit după ce a intrat într-un TIR

Tragedie în Vinerea Mare, pe o șosea din județul Arad. Un om a murit, iar alte două persoane au fost rănite după ce o mașină a cărui șofer nu s-a asigurat înainte de un viraj a fost lovită în plin de un TIR.

De Georgiana Marcu,

Conducătorul unui autoturism Opel care circula pe DN79, dinspre Chişineu-Criş, a intrat în coliziune cu un TIR în momentul în care a încercat să vireze spre Nădab, informează arq.ro. În urma impactului nimicitor, mașina a fost agăţată sub roţile remorcii autotrenului, fiind tras aproximativ 100 de metri pe câmpul din stânga şoselei pe direcţia de mers a TIR-ului.

Pentru scoaterea din autoturism a conducătorului auto şi a fetei de pe scaunul din dreapta, precum şi a şoferului TIR-ului a fost necesară intervenţia echipajelor de la descarcerare, celălalt bărbat din Opel reuşind să iasă pe picioarele lui din maşină.

Toţi cei patru răniţi au fost transportaţi de către două echipaje SMURD şi două Ambulanţe la Spitalul Judeţean Arad. Şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, a murit însă la spital. Starea fetei de 25 de ani, a tatălui ei şi a şoferului autotrenului este stabilă. Poliţia a deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanţele mai exacte ale producerii accidentului.

Foto: arq.ro

Close
Închide
  Close