MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2018 14:16 , de Paul Barbu

Imprimeria Băncii Naționale vrea tiparniță nouă

Distribuie

Imprimeria Băncii Naționale a României va lua un credit de 16 milioane de euro pentru a cumpăra tiparnițe noi și alte mașini de fabricare a formelor de tipar.

Anunțul fusese pus pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) din ultimele luni ale anului trecut, dar de abia în aceste zile s-a găsit și ofertantul. Astfel că Banca Comercială Română se va ocupa aceste servicii de finanațare, valoarea contractului fiind de puțin peste 177.000 de euro.

În acest caz, nu a fost organizată licitație electronică, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. Contractul are o valabilitate de 6 ani și nu poate fi subcontractat. Finanțarea se va face din bugetul Imprimeriei Băncii Naţionale a României.

Banca Naţională a României a lansat în circulaţie, începând cu data de 1 ianuarie 2018, bancnote şi monede cu noua stemă a ţării. Bancnotele cu noua stemă vor avea înscrisă pe avers data de „1 ianuarie 2018”.

Toate celelalte elemente grafice ale bancnotelor şi monedelor cu noua stemă, caracteristicile acestora, precum şi elementele de siguranţă ale bancnotelor cu noua stemă, vor fi aceleaşi cu cele ale bancnotelor şi monedelor aflate în circulaţie

 

Loading...
Comentarii