De Cristian Anton,

Circa 30 de persoane au muncit la acest record timp de o oră, pentru prepararea celui mai lung mic din lume fiind folosite 125 de kilograme de pastă de carne.

„Mititelul este din carne de vită şi carne de porc. Are în compoziţie piper, sare, boia, coriandru şi cimbru, mujdei de usturoi plus supă de oase. Lucrăm cu un cărnăţar de 150 de ani, moştenit de la bunici”, a declarat Sorin Mudura, administratorul firmei colaboratoare, conform bihon.ro.

Mititelul de 215,7 metri s-a vândut, ulterior, la bucăţi de un metru, pentru cei care vor să fie parte a recordului.

Fiecare cumpărător a primit un document oficial pe care scrie ”Am mâncat metrul numărul cutare din Cel mai lung mititel din lume”.

Întreaga acţiune a fost filmată, urmând să fie transmisă, în zilele următoare, spre omologare la Asociaţia Cartea Recordurilor.

La ediţia de anul trecut a Festivalului ”D’ale porcului”, organizatorii au stabilit un alt record mondial, fiind preparat ”cel mai lung caltaboş din lume”, de 208,2 metri, confirmat de Asociaţia Cartea Recordurilor din România.

Citeşte şi:

Mesajul tulburător de 1 Decembrie al Elenei, o fată de 24 de ani bolnavă de scleroză multiplă: “Cu dragoste, pentru țara mea, care nu mă poate trata!”

Mesajul lui Donald Trump de Ziua Națională: „România este un aliat neprețuit pentru SUA și NATO”

Atenționare meteo: Vreme rece, ninsori, polei și vânt, până marți dimineață

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială