MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2012 19:35 , de Alina Guta

Încă 14 cereri de anulare a alegerilor au fost înregistrate de BEC

Distribuie

Potrivit purtătorului de cuvânt al BEC, printre cererile de anulare a alegerilor se numără una din partea PDL Timiş pentru anularea scrutinului din întregul judeţ, una din partea USL Neamţ pentru alegerile din Piatra Neamţ, precum şi una pentru comuna Curcani din Călăraşi din partea Alianţei Popular Creştine.
Candidatul independent Cătălin Stochiţă a solicitat anularea alegerilor din sectorul 5 al Capitalei pentru funcţia de primar şi pentru consiliul local, informeaza Agerpres.
Au mai fost înregistrate cereri de anulare din partea PC Constanţa pentru Costineşti, din partea PSD Castelu pentru această localitate. Organizaţia judeţeană PSD Constanţa a cerut anularea alegerilor la Cogealac şi Costineşti, iar USL Botoşani a cerut anularea scrutinului din comuna Răuseni.
Niculae Cristian, candidat la Primăria din Tunari, judeţul Ilfov, a solicitat anularea alegerilor din această localitate.

Toader Horia, candidat independent la Primăria comunei Costeşti, judeţul Buzău, a cerut anularea scrutinului din localitate, UNPR Olt a cerut anularea alegerilor în comuna Coloneşti, PSD Dâmboviţa a cerut anularea alegerilor din comuna Gura Foii, iar PSD Letea Veche a reclamat fraudă electorală.
 
 

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii