MENIU CAUTĂ

Incendiu în centrul Bucureștiului, în subsolul unui bloc aflat în reabilitare

Distribuie

Un incendiu puternic a avut loc în centrul Bucureștiului, marți după-amiază. Incendiul s-a produs la o țeavă de gaze, de la subsolul unui bloc de pe strada George Enescu, aflat în reabilitare.

UPDATE 15.00: Potrivit martorilor, muncitorii care lucrează la reabilitarea blocului din apropiere de Piața Romană ar fi intervenit cu un flex pentru a tăia o ţeavă şi, din greşeală, ar fi tăiat o conductă de gaz.

UPDATE 14:00: Incendiul a fost stins în urmă cu câteva momente.

Incendiu lîn centrul Capitalei. la un bloc aflat în reabilitare

Incendiu din centrul Capitalei în subsolul unui  bloc aflat în reabilitare. La fața locului au fost trimise două autospeciale și o ambulanță. De asemenea, a fost trimisă și o echipă de la compania de gaze, pentru a remedia problema.

Accesul a fost dificil din cauza unei schele pentru reabilitarea termică. „Este un bloc în reabilitare. Echipaje de la Distrigaz încearcă remedierea problemei. Au fost făcute verificări la etajele superioare și au fost evacuate trei persoane. Nu sunt victime. Verificările continuă deoarece este un risc al unei eventuale explozii”, a declarat Adrian Marin. de la ISU București-Ilfov.

În urma incendiului, un pompier a suferit arsuri ușoare la față. A fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Citește mai multe despre centru pe Libertatea.

Comentarii