Doi dascăli, un bărbat şi o femeie, au suferit intoxicaţii uşoare cu fum și au avut nevoie de îngrijiri medicale. La această oră, incendiul a fost lichidat de pompieri, care acum încearcă să afle din ce cauză a izbucnit focul.

„A fost incendiu în subsolul Colegiului Iancu de Hunedoara. Două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Hunedoara au acţionat pentru stingerea unui incendiu produs în subsolul unităţii de învăţământ într-o încăpere în care erau depozitate materiale uşor inflamabile, mai exact hârtie şi deşeuri de cauciuc. Până la sosirea echipajelor de pompieri, toţi elevii şi profesorii s-au autoevacuat din clădirea şcolii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, Anemona Doda, pentru Mediafax.

Recent, un incendiu a izbucnit și la un liceu din Piatra Neamț. Și în acel caz, zeci de elevi și profesori au fost evacuați.


Citește și… Majoritatea PSD-ALDE atârnă de un fir de ață. Ce voturi ar putea pierde PSD în Parlament după excluderea lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu