Mergi direct la conținut »
Incendiu la o fabrică de termopane din Buzău
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Incendiu la o fabrică de termopane din Buzău

Un incendiu de amploare s-a produs, joi seara, la o fabrică de producție de termopane din comuna Merei, județul Buzău. Clădirea fabricii a fost distrusă în totalitate, dar din fericire nu au fost victime.

O hală de producere a termopanelor din satul Dealul Viei, comuna Merei, a luat foc joi seara, incendiul fiind amplificat de o butelie aflată în interior, care a explodat, scrie Agerpres.

„La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Incendiul a fost localizat. Acesta s-a propagat pe o suprafaţă de 350 mp, hala a ars, dar nu au fost victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu.

La rândul său, viceprimarul comunei Merei, Marin Lăzăroiu, a declarat că „din fericire nu sunt răniţi, dar a explodat o butelie în interior, care a amplificat incendiul”.

Toto joi seara a izbucnit un incendiu puternic și la acoperișul unei fabrici de mobilă din municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița. Arderea se manifestă la nivelul a patru hale, pe o suprafată de aproximativ 10.000 mp.


Citește și: Max, cel mai iubit urs din rezervația Zărnești, l-a îmbogățit pe stăpânul care l-a mutilat. Cum a câștigat acesta daune de 40.000 de euro de la stat


 

Close
Închide
  Close