Mergi direct la conținut »
Incendiu la o fabrică din Timișoara. Peste 400 de persoane s-au autoevacuat / FOTO&VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu la o fabrică din Timișoara. Peste 400 de persoane s-au autoevacuat / FOTO&VIDEO

Incendiu la o fabrică din Timișoara. Peste 400 de persoane s-au autoevacuat / FOTO&VIDEO

Panică din cauza unui incendiu izbucnit marți la o fabrică de volane din Timișoara. Mai multe echipaje de pompieri acționează cu nisip la fața locului și încearcă să pornească instalația de stingere a fabricii. Din cauza flăcărilor, peste 430 de persoane s-au autoevacuat.

De Răzvan Mihalașcu,

Incendiul s-a declanșat la topitoria fabricii de volan din Timișoara. Pompierii spun că au intervenit pentru a localiza focarul, iar în prezent nu există pericolul ca vâlvătaia să se extindă.

„La fata locului, salvatorii intervin cu şase maşini de stingere, două autoscări şi o ambulanţă SMURD. Se acţionează cu nisip şi se încearcă pornirea instalaţiei de stingere, existentă în incinta operatorului economic”, au precizat reprezentanţii IGSU, conform Mediafax.

Un număr de 432 de persoane s-au autoevacuat din clădire. Salvatorii au format echipe de căutare pentru a identifica eventualele persoane surprinse în fabrica în care a avut loc incendiul.

sursă foto&video: Opinia Timișoarei


Citește și:

Moartea lui Răzvan Ciobanu, concluziile preliminare ale Poliției. Ipoteza sinuciderii este exclusă. Legiștii verifică dacă a consumat alcool sau substanțe interzise


 

Close
Închide
  Close