Mergi direct la conținut »
Incendiu izbucnit în subsolul Spitalului Județean din Sibiu

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, în subsolul Spitalului Județean de Urgență din Sibiu, iar mai multe echipaje de pompieri încearcă stingerea focului, transmite ISU Sibiu.

„Nu sunt victime la incendiu. Secţia la care s-a petrecut evenimentul este Urologie, care este amplasată lângă UPU. Acum se lucrează la scoaterea fumului. Incendiul este localizat”, a anunţat ISU citat de Agerpres.

Directorul spitalului, Cornel Benchea, a declarat că încediul a izbucnit într-o zonă în care nu sunt internaţi pacienţi şi sunt doar vestiare pentru personalul medical. El a mai spus că nimeni nu a fost rănit, fiind vorba de fum provocat în urma unei defecţiuni la un aparat uitat într-o priză.

Este al doilea incendiu izbucnit la spitalul din Sibiu în doar o săptămână. Pompierii au stins un alt incendiu, tot în subsolul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu weekendul trecut. Atunci focul s-a iscat de la o ţigară aprinsă aruncată la subsol, fără să existe victime.


Citește și: 

Un polițist din Pitești și copilul său de 3 ani, găsiți morți în casă. Bărbatul și-ar fi ucis copilul, apoi s-a sinucis. Soția a făcut descoperirea macabră

Cine e polițistul din Pitești care și-a omorât copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Trecuse cu brio testarea psihologică în 2018


 

Close
Închide
  Close