Mergi direct la conținut »
Incendiu la Termocentrala Rovinari, noaptea trecută. Focul se manifesta cu degajări mari de fum
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu la Termocentrala Rovinari, noaptea trecută. Focul se manifesta cu degajări mari de fum

Incendiu la Termocentrala Rovinari, noaptea trecută. Focul se manifesta cu degajări mari de fum

Pompierii au intervenit, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Termocentrala Rovinari, în județul Gorj, cu degajări mari de fum. Activitatea unității nu a fost afectată, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Florin Chisim.

De Dragoș Tănase,

„În jurul orei 02.00, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Termocentrala Rovinari (județul Gorj-n.r.). La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoplatformă pentru lucru la înălţimi din cadrul ISU Gorj. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la benzile transportoare, cota 37, cu mari degajări de fum. S-a intervenit pentru localizarea incendiului, iar după aproximativ două ore şi jumătate focul a fost lichidat. Din fericire, nu au fost victime şi nu a fost afectată funcţionarea termocentralei”, a declarat Florin Chisim, citat de Gorjeanul.ro.

În urmă cu exact un an, pe 13 martie 2018, izbucnea un incendiu și la Termocentrala Turceni, din același județ. Atunci, au ars cabluri de la panourile de comandă.

FOTO – Facebook.com/igsu.situatiideurgenta (Arhivă-exercețiu simulare de incendiu la Termocentrala Rovinari)


Citește și… Fotbalul e pasiune, tot agricultura e baza! Țucudean își face abator, dar e supărat că nu prea găsește mână de lucru


 

Close
Închide
  Close