MENIU CAUTĂ

Incendiu puternic la o școală din București. Mai mulți copii se aflau în clădire pentru cursuri de dans

Distribuie

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineața la școala numărul 77 din București, în timp ce mai mulți copii se aflau la cursuri de dans. Aceștia au fost evacuați de pompierii care au intervenit pentru a stinge flăcările.

Potrivit ISUBIF, incendiul s-a manifestat în cancelaria şcolii, pe aproximativ 30 mp. „La ajungerea echipajelor de intervenţie, 20 de persoane se autoevacuaseră, echipajele medicale acordând primul-ajutor şi transport la spital unui bărbat ce prezenta expunere la fum.  Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscară, patru ambulanţe SMURD, un echipaj medical de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru descarcerare şi salvatorii din cadrul Detaşamentului Special de Salvatori, potrivit Agerpres.

Un paznic al școlii a fost cel care a observat fumul gros care ieșa dintr-una din clase și a sunat la numărul unic de urgență 112.

Bărbatul a reușit să îi evacueze pe toți copiii aflați în interiorul școlii, însă s-a intoxicat cu fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Observator.tv.

Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrjiri de specialiate. Din fericire, niciun copil nu a fost rănit sau intoxicat, însă o bună parte din clădirea în care a avut loc incendiul a fost distrusă.


Citește și:

Iulia Albu le-a studiat și a dat verdictul. Carmen Dan, „coafată după un catalog Igiena 1980”, Viorica Dăncilă, „ținută impecabilă”!

 

Comentarii