Mergi direct la conținut »
Incident la recepția de Ziua Națională de la Palatul Cotroceni! Soțului unei invitate i s-a făcut rău și a fost transportat la spital
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Incident la recepția de Ziua Națională de la Palatul Cotroceni! Soțului unei invitate i s-a făcut rău și a fost transportat la spital

Incident la recepția de Ziua Națională de la Palatul Cotroceni! Soțului unei invitate i s-a făcut rău și a fost transportat la spital

Președintele Klaus Iohannis a început discursul prin care a deschis recepția de la Palatul Cotroceni cu întârziere, din cauza unui incident.

De Valentina Postelnicu,

Soțului unei invitate, cunoscut cu probleme cardiace, i s-a făcut rău și a leșinat. Bărbatului i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost transportat la spital.

Din această cauză, președintele Klaus Iohannis a început ceremonia cu o întârziere de 20 de minute, dorind să se asigure că totul este în regulă.

La recepția de anul acesta au venit, în premieră, Viorica Dancilă, împreună cu mai multi miniștri: Eugen Teodorovici, Carmen Dan, Ecaterina Andronescu, Bogdan Trif, Cristian Petrescu, Teodor Meleșcanu.

Tot o premieră, ambii șefi de servicii au ajuns la eveniment: șeful SRI Eduard Hellvig și șeful SIE Gabriel Vlase.

Doi foști președinti au venit la Palatul Cotroceni: Traian Băsescu și Emil Constantinescu.

După discurs, președintele a ciocnit un pahar de șampanie cu premierul Dăncilă. Și fostul președinte Traian Băsescu s-a întretinut mai mult timp cu premierul.

 

 

Close
Închide
  Close