MENIU CAUTĂ

Incidente in alegeri.

Distribuie

a alergat in strada dupa covrigii care erau aruncati pe drum, din masinile care faceau propaganda electorala candidatului PSD la Primaria orasului Baia Sprie, Octavian Cernestean.
„M-am dus cu copiii si familia in parc si am vazut cum coboara vreo zece masini care ii faceau campanie lui Octavian Cernestean, in frunte cu acesta. El a luat trei lazi cu covrigi si suc, de la unul din magazinele ce-i apartin si jumatate i-a aruncat pur si simplu in mijlocul drumului, printre masini. Copiii au sarit sa prinda covrigi iar Denis cum s-a aplecat sa ridice un covrig, a venit camionul si l-a luat din plin. Am strigat la sofer, dar nu m-a auzit de claxoanele masinilor lui Cernestean”, a spus martorul principal al accidentului, Mugurel Sava.
Cand a primit vestea despre faptul ca fiul ei a murit, Cristina Samuila se afla in Satu Mare la cules de capsune. Denis ramasese in ingrijirea bunicii lui, Catalina Dragan. Aceasta declara ca de la politie nu a aflat nimic concret despre accident. „Politistii mi-au spus ca or sa ia masuri, ca sa avem rabdare. O lume intreaga a vazut covrigii aruncati pe strada, si ei nu au tras pe nimeni la raspundere! Ei sustin ca nepotul meu este vinovat”, a explicat femeia.

Comentarii