Mergi direct la conținut »
Femeie înjunghiată cu coasa în Dâmbovița. „I-au scos...”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Femeie înjunghiată cu coasa în Dâmbovița. „I-au scos...”

Femeie înjunghiată cu coasa în Dâmbovița. „I-au scos…”

O femeie a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiată cu coasa într-o localitate din județul Dâmbovița. A fost victima unui bărbat gelos, care a devenit extrem de violent la o petrecere de Sânziene. Agresorul, care este descris de localnici ca fiind un scandalagiu, a fost arestat pentru 30 de zile pentru tentativă de omor.

Nenorocirea a avut loc, în localitatea Pucioasa, la o petrecere de Sânziene, stopită cu mult alcool, informează reporterpenet.ro. Amețit de alcool, un localnic și-a ieșit din fire, după ce a văzut că soția sa a fost mângâiată de un alt bărbat. Atunci, omul a pornit un adevărat război cu unii dintre tovarășii de pahar cu care jucase, până atunci, în horă.

femeie înjunghiată cu coasa în Dâmbovița

Gospodăria din Pucioasa în care femeia a fost înjunghiată cu coasa în Dâmbovița

Din toată învălmășeala, o femeie, în vârstă de 52 de ani, a fost grav rănită.

„Un domn m-a mângâiat şi a văzut soţul meu şi atunci a început războiul. A venit cu coasa, cu furca, cu toporul şi sigur că s-au întărâtat, s-au luat la omor între ei. Femeia a picat nevinovată. A cosit-o ca pe iarbă”, a povestit Cornelia Stoian, soţia agresorului.


Citește și: Fosta soție a lui Cristian Pomohaci face declarații. Ce spune femeia despre preotul-cântăreț implicat într-un scandal sexual


Înjunghiată cu coasa în Dâmbovița la un chef stropit cu mult alcool

Scandalul sângeros dintre mai multe familii i-a îngrozit pe vecini.

„Era aşa tăiată rău de tot. Coasa a intrat pe o parte şi a ieşit pe altă parte. Ţipam, strigam şi spuneam: terminaţi-vă că aţi omorât-o pe mătuşa mea şi degeaba. Niciunul nu a făcut nimic. Mi-a spus să vin să o ajut că i-au scos maţele din ea”, a povestit o nepoată a victimei.

Străpunsă cu coasa în zona abdomenului, victima a ajuns la spital în comă.

„A fost adusă în comă şi şoc hemoragic, la departamentul de urgenţe Târgovişte şi de aici a fost internată imediat la Terapie Intensivă, deoarece era în comă în urma unei plăgi înjunghiate în urma unei lovituri care a străbătut corpul dintr-o parte în cealaltă, din zona lombară stângă, cu evisceraţie intestinală şi cu peritonită. Pacienta a fost operată imediat şi a primit terapie intensivă de reechilibrare hematomică şi de susţinere hemodinamică. Acum se află în stare stabilă, conştientă şi echilibrată hemodinamic. Prognosticul pare să fie bun”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

În urma conflictului extrem de violent, alţi doi bărbaţi s-au ales cu tăieturi pe mâini.

Rudele victimei spun că nu este prima oară când bărbatul, care a stârnit scandalul, le amenință cu moartea. Până acum, autoritățile nu au luat măsuri împotriva acestuia.

Agresorul, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost reținut pentru 30 de zile, acuzat de tentativă de omor.

sursă foto: reporterpenet.ro


Citește și: Rezultate Evaluarea Națională 2017. 77% dintre candidaţi au obţinut note peste 5

Close
Închide
  Close