De Gabriel Penes,

4101-173104-colaj2.jpg

4101-173098-13foto1.jpgDupă cum v-a relatat, în exclusivitate, ziarul Libertatea, duminică, 30 august, familia Țiriac va trăi o dublă sărbătoare: căsătoria religioasă a lui Ion Ion Țiriac şi a Ilenei Lazariuc, dar şi botezul celui de-al doilea copil al cuplului, Nicola, un băieţel în vârstă de două luni. Bebeluşul, care s-a născut la Paris, va fi astfel adus pentru prima oară în ţara părinţilor lui.

lIoan Iordache: «Părinţii trebuie să se cunune în biserică»

Evenimentele, ce se întâmplă destul de rar să aibă loc în aceeaşi zi, vor respecta întru totul regulile bisericeşti, după cum ne-a declarat Ioan Iordache, preot paroh al Bisericii Sf. Spiridon-Vechi din Capitală şi vicar administrativ al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

“Nu există nici un impediment canonic pentru a face cununia religioasă şi botezul în aceeaşi zi. Cu o singură condiţie: cele două să se săvârşească în ordinea de mai sus, adică, mai întâi, părinţii să se cunune în biserică, în faţa preotului”, a spus acesta pentru Libertatea.

De fapt, bucuria va fi triplă în 4101-173100-13lib_01_6203_editie.jpgacea duminică, cele două evenimente religioase fiind urmate, seara, de o adevărată petrecere de nuntă, ce se va desfăşura în selectul club Le Gaga din Bucureşti. Ion Ion şi Ileana s-au căsătorit civil în luna aprilie a acestui an, la Monte Carlo, acolo unde cuplul îşi are reşedinţa. Cei doi mai au un băieţel, Ion Alexandru, în vârstă de un an şi jumătate.

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă