Mergi direct la conținut »
Mașinile școlilor de șoferi din Vaslui nu mai au voie pe străzi, în orele de vârf. Când intră în vigoare restricția
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mașinile școlilor de șoferi din Vaslui nu mai au voie pe străzi, în orele de vârf. Când intră în vigoare restricția

Primarul orașului Vaslui, Vasile Pavăl, a decis restricţionarea accesului maşinilor şcolilor de şoferi în orele de vârf, din cauza aglomeraţiei şi a blocajelor care se produc în acel interval de timp.

De Dragoș Tănase,

Comisia de reglementare a circulatiei pe drumurile publice în municipiul Vaslui s-a întâlnit, săptămâna aceasta, cu reprezentanții școlilor de șoferi din oraș, în prezența edilului, pentru a stabili detaliile, informează Vremea Nouă.

Astfel, măsura va intra în vigoare, începând cu 23 septembrie, dată de la care mașinilor inscripționate cu „Școala” le este interzis accesul pe anumite străzi din municipiu, în zilele lucrătoare, în intervalele orare 07.00 – 09.00 şi 15.00 – 17.00.

Arterele vizate de această măsură sunt Ştefan cel Mare şi sensurile giratorii ICIL – Crucea Gării – Vasflor şi retur; – Victoriei – N. Iorga – A. Donici – Traian – Republicii şi retur.

Prevederea HCL nr. 82/2019 face referire la aprobarea măsurilor privind fluidizarea circulaţiei şi creşterea siguranţei rutiere din municipiul Vaslui.

FOTO: vremeanoua.ro

Close
Închide
  Close