De Petre Dobrescu,

Fost om de încredere al șefilor clanului Clămparu, bărbatul, Adrian Marius Crăciun, zis și „Stripăru”, a fost extrădat din Franța.

Bărbatul a fost adus de polițiștii de la trupele speciale, marți seara, cu o cursă de la Lyon.

În urmă cu mai mulți ani, el fugise în Belgia pentru că urma să fie arestat într-un dosar de trafic de cocaină, dar a fost prins de polițiștii francezi, în Lyon. Pe numele lui exista un mandat de arestare emis în lipsă la 1 noiembrie.

Dacă pedepsele pe care le-a primit până acum ar fi fost adunate, ar fi trebuit să stea în spatele gratiilor cel puțin 37 de ani.

„Stripăru” a fost condamnat ultima oară la opt ani de detenție, dar a fost eliberat condiționat.

Între anii 2007 și 2009, alături de alte persoane ar fi fost implicat în fapte cu violență în Sibiu, răpiri de copii și cereri de recompense. Sunt sute de mii de euro pe care le cerea unor părinți disperați cărora le sechestra copiii.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Citeşte şi:

Copilul dispărut de trei zile din Constanța este căutat de scafandri voluntari în bazinul cu dejecții, pentru că ISU Dobrogea nu are echipament adecvat

În drum spre votul Guvernului Orban, senatorul PNL Eugen Pîrvulescu a aflat că s-a accelerat dosarul DNA unde e acuzat că a dat un Audi A7 unui primar PSD din Teleorman!

În mintea infractorului. Primul interviu cu profilerul Poliției Române, care îl analizează pe Dincă. Cum un individ aparent obișnuit devine criminal la 66 de ani

Ilie Năstase i-a dezvăluit porecla lui Țiriac: „Așa îi zic copiii mei”
GSP.RO

Ilie Năstase i-a dezvăluit porecla lui Țiriac: „Așa îi zic copiii mei”

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală