Până nu de mult, accesoriul pe care l-a ales Ioana pentru petrecerea în familie organizată la trecerea în 2014 se găsea doar în sex-shop-uri.
De ceva vreme însă, materialul încărcat de erotism a urcat pe podiumurile de modă, chiar şi sub forma unor rochii de seară, iar ciorapii sau colanţii din cauciuc, deveniţi accesoriu de fiţe, au început să fie purtaţi pe scenă sau în cluburi de cele mai îndrăzneţe vedete sau modele.
Mesajul pe care îl transmite a rămas însă la fel de erotic ca în vremea în care din el se făceau doar desuuri de dormitor.
Cu toate acestea, Ioana, fata cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, nu s-a ferit să poarte o pereche de ciorapi negri, din acest material, la mai multe evenimente la care a participat în ultima lună, printre care şi petrecerea de Revelion de la vila de protocol din Predeal, aflată la dispoziţia tatălui său. Şi trebuie să recunoaştem, îi veneau trăsnet cu noua siluetă pe care o afişează de când s-a îndrăgostit de avocatul Radu Pricop (foto).

Nepoata lui Băse îşi scoală vecinii noapteaUltimul membru venit în familia preşedintelui României, Traian Băsescu, nepoata sa, Sofia Anais, care a împlinit cinci luni, este o fetiţă care le pune unele probleme părinţilor săi, Elena şi Bogdan. Bunica Sofiei, Maria Băsescu, a dezvăluit că nepoata sa plânge uneori noaptea atât de tare, încât îi trezeşte pe vecini. Mai mult, nepoţica şefului statului şi-a îmbogăţit regimul alimentar, aceasta hrănindu-se acum, pe lângă lapte, şi cu sucuri de morcovi şi mere.

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută