De Răzvan Mihalașcu,

UPDATE: ​​Noul premier a anunțat că una dintre primele Ordonanțe pe care le va aproba Guvernul pe care îl conduce se referă la „minerii blocați în subteran”, relatează HotNews.ro

„Trebuie prelungită ordonanța sau, mă rog, adoptată Ordonanța, astfel încât să nu le mai punem în pericol sănătatea și viața”.

Actul normativ la care face referire Orban este cerut de minerii care s-au blocat în subteran la Paroșeni și Uricani, în urmă cu o săptămână. Ordonanța de Urgență ar urma să prevadă acordarea unor plăți compensatorii pentru minerii care vor rămâne fără locuri de muncă.


Şeful statului a fost aşteptat pe treptele de la Palatul Victoria de Ludovic Orban și de mai mulți membri ai Guvernului, notează Mediafax.

Domnule președinte, vă mulțumim că ne-ați însoțit la această primă reuniune informală a Guvernului. (…) Oricând considerați că există teme serioase să participați la ședințele de Guvern. Vă așteptăm cu drag.

Ludovic Orban, premier

Președintele Klaus Iohannis a sosit la Palatul Victoria, după ce membrii noului Guvern au depus jurământul la Palatul Cotroceni.

Profit de ocazie să vă felicit. Vă doresc mult succes, chiar dacă mandatul este previzibil unul scurt. Eu sunt convins că va fi unul puternic și de succes.

Klaus Iohannis, președintele României
Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste