iPhone 5 vine cu un nou ecran

iPhone 5 va avea un ecram mai mare decât iPhone 4S. Ambele variante de iPhone 5 aflate în testare internă la Apple – iPhone 5,1 şi iPhone 5,2 – au un ecran de 3,95 inci. Au fost create două variante pentru ca, în final, Apple să o prezinte pe cea mai bună dintre ele. Ecranul mai mare al iPhone5 ar permite afişarea a cinci rânduri de iconuri.

Lansare iPhone 5 – un telefon mai subţire decât iPhone 4S

Alte informaţii, încă neoficiale, arată că iPhone 5 este cu 1,4 mm mai subţire decât iPhone 4S.

Sistemul de operare ales de Apple pentru iPhone 5 este iOS 6. Printre altele, sistemul aduce şi o îmbunătăţire a celebrului asistent Siri. Prin funcţia Eyes Free, conducătorii auto care au montat un buton dedicat pe volan pot activa Siri fără a fi nevoiţi să controleze telefonul şi să fie neatenţi la volan.

Culmea tehnologiei: iPhone 5, copiat înainte de lansare

Lansarea iPhone 5 are loc la ora României 20. Apple va anunţa atunci şi preţul noului iPhone. Apple are probleme cu un producător din China, care a realizat o copie ieftină a iPhone 5 cu câteva luni înainte de lansarea produsului Apple. Este o situaţie amuzantă (copia apare înaintea originalului), însă ar putea afecta serios vânzările iPhone 5 în Asia. Copia este creată de compania GooPhone, care a copiat detaliile iPhone 5 folosindu-se de speculaţiile din presa americană, scrie Gizmodo.

CITEŞTE ŞI:

Chinezii au lansat o copie a iPhone 5, înainte ca Apple să-l prezinte oficial | VIDEO

Ce impact va avea iPhone 5 asupra economiei SUA

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare