Mergi direct la conținut »
iPhone 8 explodează? Scandalul momentului: Apple verifică mai multe reclamații ale utilizatorilor
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > iPhone 8 explodează? Scandalul momentului: Apple verifică mai multe reclamații ale utilizatorilor

iPhone 8 explodează? Scandalul momentului: Apple verifică mai multe reclamații ale utilizatorilor

Apple verifică două reclamații ale unor utilizatori din Taiwan și Japonia, potrivit cărora iPhone 8 Plus explodează atunci când este pus la încărcat. Mai exact, bateriile acestora se umflă și apoi se dezlipesc, iar ecranul și carcasa se îndepărtează, arată BGR.com.

De Daniel Ionașcu,

Apple ajunge, astfel, în poziția Samsung de anul trecut, când modelele Note 7 luau foc și explodau.

Numai că situația nu este chiar similară, deoarece modelele iPhone 8 Plus nu explodează, iar bateriile doar se umflă fără a lua foc. Doar că nu este nici o situație confortabilă pentru gigantul american.

Doi utilizatori din Taiwan și Japonia s-au plâns că iPhone 8 Plus se crapă, după umflarea bateriei

Potrivit The Next Web, furnizorul bateriilor este compania chineză Amperex, care este deținută de grupul japonez TDK. Amperex a fost furnizor și pentru Galaxy Note 7, dar Samsung a renunțat la contractul cu firma în urma scandalului.

Comenzi slabe pentru iPhone 8, producție grea la iPhone X

Apple se confruntă cu mai multe probleme în acest moment, pe lângă bateriile care se umflă și crapă telefonul având de înfruntat și comenzile slabe pentru noile iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Acestea nu sunt cu mult diferite față de față de iPhone 7 și iPhone 7 Plus, designul fiind același. Numai procesorul este nou, respectiv A11 Bionic, plus spatele din sticlă, care permite încărcarea wireless. De asemenea, fanii s-au plâns că, deși modelele suportă fast charching (încărcare rapidă – n.r.), aceasta nu este disponibilă cu încărcătorul furnizat în pachet, ci trebuie cumpărat un altul de la Apple.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Comenzile slabe pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus vin ca urmare a așteptărilor fanilor pentru noul iPhone X, care va fi disponibil abia de la 3 noiembrie. Numai că și aici Apple are și aici probleme cu producția, din cauza realizării modulelor pentru sistemul de recunoaștere facială Face ID, care este mai greu de fabricat decât se estima.

Probleme și cu Apple Watch 3

În fine, Apple a recunoscut că există probleme și cu conexiunea 4G LTE de pe noul Apple Watch 3, utilizatorii reclamând căderea semnalului. Partea bună este că, potrivit unui raport Asymco, Apple a devenit cel mai mare producător de ceasur din lume.

Close
Închide
  Close