MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2017 06:00

Oferte pentru iPhone X de Black Friday 2017. Unde poți cumpăra cel mai nou telefon Apple la cel mai bun preț

Distribuie

Cei care vor să aibă cele mai performante telefoane inteligente sunt cu ochii pe oferte pentru a-și cumpăra iPhone X de Black Friday 2017. Cel mai nou smartphone realizat de compania americană Apple se numără printre gadgeturile la mare căutare de maratonul reducerilor.

iPhone X, modelul de top al celor de la Apple, a fost lansat mijlocul lunii septembrie și a devenit rapid unul dintre cele mai dorite smartphone-uri realizate de compania americană din Cupertino. iPhone X aduce un nou design, ecran OLED care acoperă aproape întreaga suprafață frontală, sistemul de recunoaștere facială Face IDcapabilități avansate de realitate augmentată, dar și un preț de pornire de 999 de dolari.

Fanii iPhone din România speră ca de Black Friday să cumpere noul iPhone X cu o reducere semnificativă.

iPhone X de Black Friday 2017, în oferta Emag

Cei care vor să cumpere iPhone X de Black Friday de la magazinul Emag e bine să știe că pot cumpăra acest produs în baza unei precomenzi. De exemplu, telefonul Apple iPhone X care are memorie internă de 64 de gigabytes costă 5.399 lei.

Vrei un iPhone 8?

În schimb, cei care doresc o capacitate de stocare și mai mare pentru a stoca fotografiile și clipurile preferate au la dispoziție modelul iPhone X cu o memorie internă de 256 gb.

iPhone X de Black Friday 2017, la Evomag

Magazinul Evomag are în ofertă telefonul iPhone X. Modelul cu memorie internă de 64 de gigabytes și 3 gigabyes de RAM costă 5.631,99 Lei. De asememea, același smartphone, însă cu o capacitate mai mare de stocare, de 256 de gigabytes, costă 6.499,99 Lei.

iPhone X de Black Friday 2017, în oferta operatorilor de telefonie mobilă

De Black Friday, operatorii de telefonie mobilă din România au inclus iPhone X printre produsele aflate la promoție. De exemplu, puteți cumpăra noul iPhone cu 1858 de lei de la Vodafone dacă optați pentru un abonament de 89 de euro pe lună, încheiat pe o perioadă de doi ani.

În oferta Telekom, telefonul iPhone X de 256 de gigabytes poate fi cumpărat cu 2699 de lei, cu un abonament de 89 de euro, încheiat pe 24 de luni. Prețul smartphone-ului este de 5999 de lei dacă îl cumpărați fără abonament.

Noul telefon inteligent iPhone X face parte din ediția jubiliară care marchează zece ani de la lansarea primului iPhone de către Steve Jobs, de aceea X-ul reprezintă cei 10 ani trecuți.


Citește și Postul Crăciunului începe miercuri în Biserica Ortodoxă Română. Durează 40 de zile, dar cuprinde 17 zile în care se poate mânca peşte


 

Citește mai multe despre Black Friday și oferte pe Libertatea.

Comentarii