MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2013 14:27

Ipoteză şocantă: Meteoritul de la Celiabinsk, «trimis» pe Terra de un OZN

Distribuie

La opt luni de la explozia deasupra zonei Celeabinsk din Federaţia Rusă a unui asteroid uriaş - s-a spus că ar fi fost unul din cei mai mari semnalaţi în timpurile moderne -, autorităţile de la Moscova au dat publicităţii primele date legate de incident. Conform acestora, explozia meteoritului, care a avut un diametru estimat de 17 metri şi o greutate între 5000 şi 10.000 de tone, a avut loc la 20 de kilometri în aer, fragmentele sale rănind peste o mie de persoane şi avariind căteva mii de clădiri din zeci de oraşe şi sate.
Rezultatele cercetării bucăţilor recuperate de ruşi arată foarte precis că meteoritul a suferit un proces de fuziune deosebit de intens, care nu putea fi datorat decât ciocnirii cu un alt corp ceresc neidentificat. “Aproape sigur a existat o coliziune între meteoritul de la Celiabinsk şi un alt corp, în Sistemul Solar”, a declarat, la sfârşitul lunii august, Victor Şarighin, un om de ştiinţă de la Institutul de Geologie şi Mineralogie din Novosibirsk. Se pare că această ciocnire l-a deviat către Terra.

Extratereştrii l-au deviat, tot ei l-au distrus

General dr. Emil Străinu (foto), specialist în război geofizic, ameninţări neconvenţionale şi asimetrice, înaintează ipoteza ciocnirii asteroidului cu… un OZN. Ba chiar cu două! Primul impact ar fi avut loc departe de Terra şi a fost responsabil de trimiterea' asteroidului către planeta noastră. A fost o ciocnire din greşeală'.
A doua, care a avut loc la 20-25 km de Pământ, ar fi fost însă intenţ ionată, susţine Străinu, extratereştrii căutând să fărâmiţeze corpul ceresc înainte să cadă pe Terra, pentru că altfel ar fi făcut prăpăd. Specialiştii apreciază că, în acest caz, nu poate fi vorba decât de o intervenţie din partea unei civilizaţii extraterestre care ne are în grijă', a declarat generalul pentru Libertatea.

Fiinţe mai avansate decât noi monitorizează nivelul radiaţiilor de la FukushimaIpoteza conform căreia o rasă extraterestră mult mai avansată decât noi – sau, poate, chiar mai multe – ne apără de dezastre e susţinută şi de faptul că după fiecare accident nuclear, lângă centralele unde au avut loc exploziile au fost semnalate OZN-uri. Ipoteza intervenţiei extraterestre devine din ce în ce mai credibilă. Există înregistrări video de la catastrofele nucleare de la Cernobîl, din 1986, şi de la Fukushima, din 2011, când în zonele respective au fost semnalate OZN-uri care au absorbit cea mai mare parte a cantităţii de radiaţii letale emise de exploziile nucleare', a dezvăluit pentru Libertatea generalul Străinu.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii