MENIU CAUTĂ

Isabel mai are nevoie de lapte praf Aptamil 1

Distribuie

Isabel Codrea, fetiţa operată de o malformaţie la inimă, în Viena, continuă să se lupte pentru viaţa ei. Şi o face cu success, hopurile cele mai mari fiind trecute în cele 4 luni scurse de la intervenţie. Părinţii trebuie să-i astâmpere acum pofta de mâncare cu un lapte special, Aptamil 1 cu Pronutra, pe care trebuie să dea 53 de lei săptămânal.
Au trecut patru luni de când scriam prima oară despre Isabel Codrea, fetiţa operată la Viena de o malformaţie a cordului şi pe ai cărei părinţi, fără posibilităţi materiale, i-am ajutat să o aducă acasă din capitala austriacă. Între timp, Isabel, ajunsă la vârsta de şapte luni, descoperă lumea, conform celor ce ni le-a scris tatăl ei: ”Nu vrea să stea în funduleţ, ci vrea direct să meargă, se ţine singură de marginea pătuţului, stând în picioare, e fascinată de telecomanda televizorului şi de pachetul de şerveţele umede, dar şi de un balon galben cu care vrea mereu să se joace”.
Medicaţia i-a fost reajustată şi micşorată de doctorii din Viena, cu care părinţii ţin legătura prin internet, semn că micuţa e mai bine, dar şi că intră în perioada de pregătire a celei de-a doua intervenţii chirurgicale necesare însănătoşirii ei. Pofta de viaţă se arată şi în cea de mâncare, Isabel păpând lapte praf special, o cutie pe săptămână, recomandat de medici, Aptamil 1 cu Pronutra, dar care costă 53 de lei cutia. O sumă mare pentru veniturile celor doi tineri, modeşti, dar inimoşi părinţi.

Cum poţi ajuta:

  • Donează 2 euro (nu se percepe TVA) prin SMS la numărul 887, numai în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote
  • Dacă vrei să ajuţi cu bani o poţi face în contul Fundaţiei Ringier: RO48 ABNA 4100 2641 0029 8537, deschis la RBS BANK S.A.
Comentarii