Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Silviu Crăescu: ”România stă mai bine decât Occidentul, deoarece există o înțelegere între serviciile secrete românești și lumea arabă!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV | Silviu Crăescu: ”România stă mai bine decât Occidentul, deoarece există o înțelegere între serviciile secrete românești și lumea arabă!”

EXCLUSIV | Silviu Crăescu: ”România stă mai bine decât Occidentul, deoarece există o înțelegere între serviciile secrete românești și lumea arabă!”

LIVE UPDATE: UPDATE| Trei explozii în Bruxelles! 26 de oameni și-au pierdut viața și peste 136 au fost răniți! VIDEO Peste 30 de persoane au murit și peste 200 au fost rănite marți, în timpul unor atentate cu bombă care au avut loc în Bruxelles, Belgia, după ce două bombe au fost detonate la aeroport, iar altele patru la metrou.

De Sorin Golea,


 

 

SILVIU CRĂESCU

SILVIU CRĂESCU

Silviu Crăescu, președintele Academiei Naționale de Securitate, fost candidat la președinția României, spune că asistăm la o declarație de război a ISIS la adresa UE.

De asemenea, atentatul arată cât de precară este securitatea la infrastructura critica UE (aeroporturi, gări, metroume, baraje). Mai mult, celulele teroriste sunt cunoscute și monitorizate de serviciile de spionaj și contraspionaj, dar membrii rețelelor nu sunt arestați pentru că ei lucrează suficient de subtil pentru a nu încălca legea.
Crăescu spune că aceasta este o greșeală și că toate celule teroriste trebuie anihilate de urgență, altfel va fi carnagiu în Europa!
”Din fericire, România stă mai bine decât Occidentul, deoarece există o înțelegere între serviciile secrete românești și lumea arabă: fac comerț în România, cresc miei iși trimit acasă banii realizați pe teritoriul nostru, iar ei ne lasă în pace! Înțelegerea dintre noi și arabi,  cu o vechime de mai multe decenii, se numește ”filiera siriană”! Așa merg lucurile în această lume”, a declarat Silviu Crăescu pentru Libertatea.
Close
Închide
  Close