MENIU CAUTĂ
19 Mar. 2017 13:58

Isus gătește la Chefi la cuțite. Speră să aibă de partea lui Providența și să treacă în etapa următoare

Distribuie

Isus gătește la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, jurații emisiunii Chefi la cuțite, vor rămâne muți de uimire când în fața lor va veni chiar… Isus.

Este un concurent care poartă acest nume și care speră să aibă de partea lui Providența, pentru a trece în etapa următoare. Deznodământul, în ediția de luni, 20 martie, a emisiunii „Chefi la cuțite”, de la ora 20.30, la Antena 1.

Tot atunci, cei trei jurați se întâlnesc cu DArtagnan de Danemarca. Un tânăr boem, cu alură de Jack Sparrow și muschetar în același timp, vine să arate cum se gătește în restaurantele cochete din Amsterdam, acolo unde lucrează ca bucătar.

Un tătar get-beget din Dobrogea le va servi juraților șuberek și îi va trezi lui chef Scărlătescu cele mai frumoase amintiri din copilărie, însoțite de muzică live în platou, iar o studentă la medicină vrea să țină lecții de nutriție cu cei trei chefi și să-i învețe să mănânce astfel încât să nu se mai îngrașe.

Un tătar get-beget din Dobrogea îi va trezi lui chef Scărlătescu cele mai frumoase amintiri din copilărie

Un tătar get-beget din Dobrogea îi va trezi lui chef Scărlătescu cele mai frumoase amintiri din copilărie

Vărul de numai 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite”, e hotărât să demonstreze că talentul de bucătar se moștenește în familie.

Chef Florin Dumitrescu are fobie de insecte. Ce îi vor face colegii

Chef Florin Dumitrescu are fobie de insecte, iar farsele colegilor de la „Chefi la cuțite” îl vor speria groaznic. Lui Chef Florin Dumitrescu îi este frică de de insecte, fapt ce va fi exploatat la maximum de colegii lui jurați, în aceeași ediție de luni, 20 martie.

Obișnuiți să își facă farse unul celuilalt, chefii Bontea și Scărlătescu profită din plin de situație și vin pe platourile de filmare cu insecte de plastic, pe care le plasează strategic astfel încât Florin Dumitrescu să se sperie groaznic.

Lui Chef Florin Dumitrescu îi este frică de de insecte

Lui Chef Florin Dumitrescu îi este frică de de insecte

Fie că jurizează, fie că stă pe scaun, fie că dă mâna cu unul dintre ei, chef Dumitrescu dă peste insecte oriunde s-ar întoarce, spre amuzamentul colegilor lui.

„În copilărie m-a înțepat o albină și de atunci am căpătat o frică incontrolabilă față de insecte”, îi mărturisește Florin Dumitrescu, într-o pauză de filmare, Ginei Pistol, cea care a revenit pe piața burlăcițelor, după ce Alin Cocoș i-a spus franc în față că s-a îndrăgostit de alta și i-a făcut bagajul.

Anul trecut, chef Florin Dumitrescu a mai făcut o mărturisire inedită, cu țintă directă. «Mănânc rar dulciuri, că să nu ajung ca Scărlătescu»…

Florin Dumitrescu:

Florin Dumitrescu: „Mănânc rar dulciuri, că să nu ajung ca Scărlătescu”

Citește mai multe despre Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Gina Pistol, Iisus, Sorin Bontea, Chef Scarlatescu și Chefi la cutite pe Libertatea.

Comentarii