Mergi direct la conținut »
Iubitul Elenei Udrea s-a întors de urgență în Costa Rica. Care este motivul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Iubitul Elenei Udrea s-a întors de urgență în Costa Rica. Care este motivul

Iubitul Elenei Udrea s-a întors de urgență în Costa Rica. Care este motivul

Adrian Alexandrov se întorsese de doar câteva zile în România pentru a-și rezolva problemele, însă a fost nevoit să se întoarcă de urgență în Costa Rica, pentru a avea grijă de fiica lui, mai ales că mama Elenei Udrea este în vârstă, iar starea ei de sănătate nu este tocmai bună.

Astfel că, Adrian Alexandrov  a părăsit România mai repede decât se aștepta. „Adrian s-a întors de vineri seara. Chiar dacă şi-a lăsat treburile nerezolvate prin Bucureşti, nu poate sta departe de fiica lui. Stă în permanenţă lângă ea, o spală, o schimbă şi o hrăneşte. Încearcă şi el atât cât ştie şi cât se pricepe să o ajute pe doamna Maria”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Adrian Alexandrov, pentru Click.

În luna octombrie, Elena Udrea şi Alina Bică au fost reținute în Costa Rica după ce poliţia locală a pus în aplicare o cerere a Interpol, potrivit unui comunicat. Membri ai Agenţiei de Investigaţii Judiciare, afiliată la Biroul Naţional Central Interpol Costa Rica, în colaborare cu ofiţeri ai Direcţiei de Informaţii şi Securitate Naţională (DIS), după investigaţii, supraveghere şi monitorizare, au oprit două femei din România, în vârstă de 44 de ani, la solicitarea autorităţilor române, scrie sursa. Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu, însă ea a părăsit România, cerând azil politic în Costa Rica.

Citește și:

Pavel Popescu, un fost emigrant devenit politician, vrea să aducă în România mentalitatea de învingător a norvegienilor: „Am lucrat în clădirea Guvernului devastată de bomba lui Breivik”

Close
Închide
  Close