Mergi direct la conținut »
Iubitul Elenei Udrea, detalii despre ziua arestării: "Nu se aștepta să fie ridicată de pe stradă"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Iubitul Elenei Udrea, detalii despre ziua arestării: "Nu se aștepta să fie ridicată de pe stradă"

Iubitul Elenei Udrea, detalii despre ziua arestării: „Nu se aștepta să fie ridicată de pe stradă”

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, arată că autoritățile de la București nu au atașat la dosarul trimis către Interpol carnetul provizoriu de refugiat al acesteia, pe care un avocat îl va duce marți și care, în opinia lui, reprezintă un atu în instanță.

Alexandrov a mai arătat că Udrea nu se aștepta să fie ridicată de pe stradă, mai ales că în urmă cu câteva luni, Alina Bica fusese în audiență la șeful Interpol Costa Rica, pe care l-a asigurat de colaborarea lor și a lăsat datele lor de contact.

Totodată, logodnicul Elenei Udrea mai susține că „acțiunea stradală” a Interpol le-a pus în pericol siguranța lui și a fetiței, care pot deveni „o țintă” în orice moment, în condițiile în care presa scrie că fostul demnitar român are milioane de euro în conturi.

„Noi eram la o scurtă plimbare prin faţa blocului şi am fost opriţi de patru agenţi – două femei şi doi bărbaţi, care ne-au prezentat legitimaţiile şi s-au prezentat că sunt de la Interpol şi că Elena ar trebui să-i însoţească. Atât eu, cât şi Elena eram panicaţi, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, care avea atunci doar 10 zile, eu nu m-am gândit decât la ce voi face cu copilul, pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină şi urmau să o ducă la tribunal, ceea ce au şi făcut. Eu am încercat să vorbesc cu ei în engleză, deşi ei vorbeau spaniola, înţelegeau foarte puţin engleza, le-am explicat că copilul trebuie să mănânce în maxim jumătate de oră (…) şi unul din agenţi a spus că îmi va lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor pentru a reuşi sa merg la tribunal unde au dus-o pe Elena să iau lapte de la ea, ceea ce am şi făcut”, a declarat logodnicul Elenei Udrea, potrivit Antena 3.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

El a susținut că nu înțelege „acțiunea stradală” a Interpol, în condițiile în care, cu doar câteva luni în urmă, fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a fost în audiență la șeful Interpol Costa Rica, relatându-i atât situația ei, cât și a Elenei Udrea și lăsându-i adresele lor.

„În urmă cu câteva luni, Alina Bica a mers în audienţă la şeful Interpol, a vorbit cu el, i-a lăsat toate informaţiile, toate datele de contact şi i-a spus că în cazul în care au nevoie de ea sau de Elena vor merge la Interpol. (…) Din moment ce Alina Bica le-a dat toate informaţiile, atunci de ce era nevoie de această acţiune stradală?”, s-a întrebat Alexandrov.

Investigație Inclusiv: Caracatița medicamentelor de sute de mii de euro, vândute la negru în farmacii. Cum acționează rețeaua de trafic
Recomandări

Investigație Inclusiv: Caracatița medicamentelor de sute de mii de euro, vândute la negru în farmacii. Cum acționează rețeaua de trafic

 

Alexandrov a mai spus că tribunalul nu știa că Elena Udrea are statut provizoriu de refugiat, iar autoritățile nu au ținut cont de acest lucru, el reclamând că autoritățile de la București nu au atașat la dosarul trimis în Costa Rica pentru extrădarea Elenei Udrea și carnetul de refugiat al acesteia. El a mai precizat că un avocat va merge marți la tribunal pentru a prezenta documentul.

De asemenea, logodnicul Elenei Udrea a spus că acţiunea Interpol le-a pus în pericol siguranţa lui şi a fetiţei, care pot deveni o țintă în orice moment, în condițiile în care presa scrie că Elena Udrea are milioane de euro în conturi.

„Acţiunea celor de la Interpol le-a expus foarte mult pe Elena Udrea şi Alina Bica. În presă s-a vorbit despre faptul că cele două au averi de milioane de euro, iar acum toată lumea ştie cum arată, unde locuiesc. (…) Gândiţi-vă cât mă mai simt eu în siguranţă. Eu şi mai ales fetiţa putem deveni o ţintă în orice moment”, a mai afirmat logodnicul Elenei Udrea.

Polițist din Brașov rezumă situația din România: „Hoții de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns ”dezvoltatori imobiliari” și politicieni și râd de noi!”
Recomandări

Polițist din Brașov rezumă situația din România: „Hoții de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns ”dezvoltatori imobiliari” și politicieni și râd de noi!”

 

Logodnicul fostului ministru al Turismului a mai spus că se duce zilnic la închisoare pentru a lua lapte pentru copil, dar pe Elena Udrea o poate vizita doar în week-end, sâmbătă sau duminică.

„Elena suferă foarte mult după copil, pentru că s-a chinuit mult să îl aibă, iar copilul este dependent de mamă şi ea ar trebui să fie lângă el (…) Nu este într-o stare foarte bună (Elena Udrea – n.r.), a fost despărţită de copil”, a declarat Alexandrov.

Alexandrov a mai afirmat că logodnica sa și Alina Bica stăteau într-un apartament cu trei camere în Costa Rica.

„S-a vorbit mult în România despre faptul că locuiesc într-o vilă luxoasă, într-un complex, cu maşini de lux (…). Vă spun că amândouă locuiesc într-un apartament de trei camere”, a mai spus logodnicul Elenei Udrea.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, și fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, au fost reținute de Interpol pe 3 octombrie. Ulterior, acestea au fost arestate pentru două luni.


CITEȘTE ȘI: 200.000 euro tocați în Sectorul 5 pe Zilele Recoltei: standuri de chiloți din China și o singură tarabă cu legume!


FOTO: FACEBOOK

Close
Închide
  Close