Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Autorul jafului din Bistrița a fost prins. Un polițist a fost împușcat în timpul ambuscadei | VIDEO

Autorul jafului din Bistrița a fost prins. Un polițist a fost împușcat în timpul ambuscadei | VIDEO

UPDATE 12 iulie, ora 17.50: Individul care a tras focurile de armă a fost prins de polițiști! Femeia în curtea căreia a fost prins bărbatul a ajuns acasă exact după ce acesta a fost prins.

De Raluca Nechiti,

”La noi în curte l-au prins, dar nu știm exact dacă de aici a tras. Noi atunci ne-am întors acasă. În casă erau doar mama-soacră, surorile soțului și mai mulți copii minori. Toți sunt teferi”, a declarat femeia pentru Bistrițeanul.ro.

UPDATE 12 iulie, ora 17.00: Circulația a fost blocată în zona Subcetate, din Bistrița și nimeni nu a putut ieși din perimetru! Polițiștii au împânzit străzile din jur și nu permit accesul în zona respectiv, în încercarea de a-l prinde pe autorul jafului. În timpul acțiunii a fost rănit un polițist, Paul Ioan Andreica.

UPDATE 6 iulie, ora 11.00: Noaptea ce tocmai a trecut a fost una agitată pentru polițiștii bistrițeni, dar și pentru cei de frontieră. Un bărbat suspectat că ar fi autorul jafului a fost audiat la Vama Siret și adus la Bistrița.

Camere de supraveghere din bancă au surprins întreaga scenă.

VEZI VIDEO AICI

UPDATE ora 19.30: Un suspect în cazul jafului ar fi fost prins la Vama Siret în urmă cu puțin timp.

UPDATE ora 17.00: Atacatorul, care a plecat din bancă cu suma de 19.000 de lei, este în continuare căutat de poliție, la 5 ore de la producerea jafului. Oamenii legii organizează filtre pe toate drumurile din Bistrița-Năsăud, dar și în județele limitrofe. Autorul are în jur de 30 de ani, iar în momentul producerii jafului purta ochelari de soare și o șapcă pe cap. Surse Bistrițeanul.ro spun că la filtrele organizate poliția se concentrează asupra mașinilor înmatriculate în județul Brașov, Inspectoratul de Poliție Județean neconfirmând însă că suspectul ar proveni din Brașov. Se pare că unitatea bancară jefutiă nu avea agent de pază. Era în schimb împânzită de camere de supraveghere, care ar fi surprins întreaga scenă.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Un jaf armat a avut loc marți dimineață în Bistrița, la sediul unei banci din apropierea centrului orașului.

Atacul sub amenințarea armei a avut loc în urmă cu puțin timp la o filială situată pe Calea Moldovei. Accesul în zonă a fost restricționat, polițiștii desfășurând chiar acum cercetări la fața locului.

Din primele informații reiese că un bărbat a intrat cu un pistol în bancă, ar fi cerut banii, i-a luat și a ieșit în scurt timp.

Investigație Inclusiv: Caracatița medicamentelor de sute de mii de euro, vândute la negru în farmacii. Cum acționează rețeaua de trafic
Recomandări

Investigație Inclusiv: Caracatița medicamentelor de sute de mii de euro, vândute la negru în farmacii. Cum acționează rețeaua de trafic

 

Atacul ar fi durat doar câteva zeci de secunde. Pe momentul jafului, bărbatul i-ar fi ținut și ostatici pe angajații băncii. Suma pe care ar fi luat-o se pare că esta destul de mare.

Nu este exclus ca bărbatul să fi primit un pont, dat fiind faptul că a acționat în preajma orei când banca strebuia să fie aprovizionată cu bani.

Conform martorilor, bărbatul s-a așezat la coadă în spatele unei femei care venise la bancă să-și plătească o rată. Imediat ce s-ar fi așezat la coadă, bărbatul ar fi ridicat pistolul deasupra femeii și ar fi spus: „Nu mișcați, este un jaf!”.

Femeia care se afla în bancă a reușit să fugă, ajungând la o tonetă de ziare din apropiere. Vânzătoarea de la toneta de ziare a fost cea care a alertat poliția.

Potrivit reprezentanților poliției bistrițene, bărbatul are în jur de 30 de ani, avea ochelari de soare și o șapcă pe cap și nu și-a ascuns fața cu nicio mască. Poliția a confirmat faptul că nicio persoană nu a fost rănită și că bărbatul a intrat în bancă cu o armă.

Poliția încă îl caută pe făptaș, instituind filtre în întreg județul și în județele limitrofe.

 

 

Close
Închide
  Close