Mergi direct la conținut »
Jaf într-un centru comercial din Constanța. Hoții au furat mai multe kilograme de bijuterii prețioase
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Jaf într-un centru comercial din Constanța. Hoții au furat mai multe kilograme de bijuterii prețioase

Jaf într-un centru comercial din Constanța. Hoții au furat mai multe kilograme de bijuterii prețioase

Hoții au spart un magazin care vinde bijuterii din aur dintr-un mall din Constanța, cu doar 15 minute înainte de închiderea centrului comercial. Din primele informații, indivizii ar fi luat cinci kilograme de aur.

Jaful a avut loc, duminică, în jurul orei 21:45, cu doar 15 minute înainte de închiderea centrului comercial situat la ieșirea din Constanța spre Ovidiu.

Potrivit Replica, trei indivizi ar fi dat lovitura: unul dintre ei ar fi supravegheat intrarea în centrul comercial, altul magazinul cu bijuterii, iar cel de-al treilea ar fi furat cinci kilograme de aur.

Polițiștii fac acum cercetări pentru identificarea hoților și tragerea lor la răspundere.

„La data de 21.01.2019, polițiștii Sectiei 2 au fost sesizați de angajații unei societăți comerciale din incinta unui complex comercial, din municipiul Constanța, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21.01.2019, persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru, de unde ar fi sustras bijuterii din aur. Prejudiciul în cauză urmează a fi stabilit. Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate toate măsurile care se impun pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

De asemenea, trei hoți din Vâlcea au fost surprinși pe camerele de luat vederi din oraș chiar în timpul ce voiau să spargă tonomatele de cafea.


Citește și Pregătirile pentru vizita Papei Francisc la Iași au început deja. Autoritățile așteaptă peste 120.000 de turiști


 

Close
Închide
  Close