Mergi direct la conținut »
Jaf la o primărie din județul Arad. Hoții au furat un seif care avea 13.000 de lei în interior
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Jaf la o primărie din județul Arad. Hoții au furat un seif care avea 13.000 de lei în interior

Jaf la o primărie din județul Arad. Hoții au furat un seif care avea 13.000 de lei în interior

Polițiștii din Arad caută mai multe persoane necunoscute care au intrat pe geam, în sediul Primăriei Livada, și au furat seiful din casierie, în care se afla o sumă de aproximativ 13.000 de lei. Banii au fost încasați din taxe și impozite.

Dorin Ștef, viceprimarul comunei Livada, a spus că seiful furat de infractori avea o înălțime de aproximativ 1,2 metri și era destul de greu.

„Seiful era înalt, aproximativ 1,2 metri, și era destul de greu, era pus în picioare pe un perete. Hoții au intrat pe geam și au ieșit tot pe geam, casieria se află la parterul instituției. Primăria este dotată cu camera de supraveghere video, însă firele au fost tăiate de către hoți. Ce s-a văzut pe camere au luat polițiștii. S-au mai adunat imagini și de la celelalte camere montate în sat. Sunt și ceva urme de mașină în fața primăriei. Cei aproximativ 13.000 de lei aflați în seif au reprezentat banii încasați din taxe și impozite pe parcursul zilei de ieri (n.r. luni)”, a afirmat Dorin Ștef, potrivit Mediafax.

În urma jafului, polițiștii arădeni au pornit o anchetă pentru furt calificat, existând deja un cerc de suspecți.


CITEȘTE ȘI: Ce șanse au șoferii fără CASCO din București să fie despăgubiți, după ce mașinile le-au fost distruse de copacii căzuți


 

 
 
Close
Închide