Mergi direct la conținut »
Jocuri și jucării pentru toate vârstele la Târgul Start2Play, ediția cu numărul 2
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Jocuri și jucării pentru toate vârstele la Târgul Start2Play, ediția cu numărul 2

Jocuri și jucării pentru toate vârstele la Târgul Start2Play, ediția cu numărul 2

Cea de-a doua ediție a Târgului de Jocuri și Jucării Start2Play va avea loc pe 17 și 18 noiembrie, la Romexpo, în Pavilionul C1. De la jucării revoluționare, edutainment, gadgeturi, modelism, până la VR și ultimele jocuri video, Start2Play va fi un loc de joacă fără limită de vârstă. Programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00-19.00.

În weekendul 17 și 18 noiembrie, în cei peste 1500 mp dedicați din Pavilionul C1, vizitatorii pot găsi zeci de standuri cu cele mai populare jocuri și jucării, pop culture, tehnologii și gadgeturi revoluționare, cărți și jocuri de societate. La ediția de anul trecut au participat peste 8 000 de vizitatori.

Cei mici se vor putea amuza cu face-painting, look-uri de festival, jocuri cu animatori, concursuri de umflat baloane și ateliere de creație și pictură. Redescoperim cu melancolie frumusețea simplității în zona jucăriilor clasice. În cadrul atelierelor de Kendama, Big cup, Small cup și multe alte trucuri sunt gata să își divulge secretele. Cei mai îndemânatici sunt invitați la concurs, iar dexteritatea lor va fi răsplătită cu premii pe măsură! Călătoria spre cunoaștere continuă în standurile edutoys.

Distracția va fi la înălțime! Explorăm înaltul cerului cu ultimele modele de drone. Ajungem chiar și mai departe în spațiu la zona astro din cadrul expoziției, unde tainele universului promit să se dezvăluie pasionaților la o simplă privire printr-un telescop de ultimă generație. Trecem în virtual cu zona de VR gaming cu jocuri si tournaments multiplayers. Surprizele nu se termină aici! Anul acesta, pasionații de robotică vor putea participa la ateliere de tehnologie, proiectare și fabricare a roboților.

Citește și

3 ANI DE LA COLECTIV. Flavia Lupu, supraviețuitoare a tragediei. „În perioada asta e cel mai greu. Reîncep coșmarurile…”

Close
Închide
  Close