Mergi direct la conținut »
FOTO | Jucătorii Danemarcei și-au trimis fundașul acasă pentru a-şi vedea fetiţa nou-născută
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Jucătorii Danemarcei și-au trimis fundașul acasă pentru a-şi vedea fetiţa nou-născută

FOTO | Jucătorii Danemarcei și-au trimis fundașul acasă pentru a-şi vedea fetiţa nou-născută

Jucătorii din naţionala Danemarcei au pus mână de la mână și au închiriat un avion privat pentru colegul lor, Jonas Knudsen, pentru ca acesta să poată zbura pentru o zi acasă. 

Fundaşul echipei naționale a Danemarcei, Jonas Knudsen, a primit un dar neprețuit de la colegii de echipă. Aceștia au închiriat un avion privat pentru ca jucătorul de fotbal care se află în Rusia, la Campionatul Mondial 2018, să plece acasă pentru a-şi vedea fetiţa nou-născută, potrivit bbc.com.

„Cred că trebuie să ne reamintim că suntem oameni, nu doar fotbalişti. Eu însumi sunt tată şi îmi imaginez cât de greu a fost pentru Jonas să primească mesajul şi să nu fie acolo. Sunt mulţi taţi în echipă şi am vrut să privim către partea umană şi să facem totul pentru el ca să îşi poată vedea fetiţa”, a declarat portarul danezilor, Kasper Schmeichel.

Jucătorii lui Age Hareide au făcut chetă pentru a închiria avionul privat, și, imediat după victoria Danemarcei în fața echipei din Peru, Jonas Knudsen a primit permisiune să absenteze de la antrenamente pentru o zi.


VIDEO / Tiziana Vaccaro, actrița care vrea să pună în scenă Sindromul Italia: „Italienii nu empatizează cu badantele”


 

Close
Închide
  Close