MENIU CAUTĂ

Judecata pe fond în dosarul Tel Drum poate începe, a decis Tribunalul București

Distribuie

Tribunalul București a decis, vineri, că poate începe judecata de fond în dosarul în care Tel Drum şi oamenii de afaceri Petre Pitiş şi Mircea Vişan - reprezentanţi ai firmei - au fost trimişi în judecată de procurorii DNA pentru fraude cu fonduri europene. 

Magistrații au stabilit legalitatea rechizitoriului și a administrării probelor și a dispus începerea judecății, anunță Agerpres.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Pitiş Petre, Neda Florea, Vişan Mircea, SC Tel Drum SA, Ion Florian, SC WFA Impex SRL. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”
– Decizia Tribunalului București

În dosar, Tel Drum, Petre Pitiș și Mircea Vișan au fost trimiși în judecată pentru folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave.

În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată şi SC WFA Impex SRL, persoană juridică, dar şi Ion Florian, reprezentant al WFA Impex SRL, şi Neda Florea, reprezentant al Tel Drum SA.

Fotografie principală: Inquam Photos / Octav Ganea


Citește și:

Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic

Citește mai multe despre Petre Pitiș, tel drum și Tribunalul Bucuresti pe Libertatea.

Comentarii